Reviderm

Als rimpels een natuurlijke maar langduriger oplossing verdienen is Reviderm de parel voor uw huid.

Reviderm bestaat uit hyaluron, een natuurlijk bestanddeel van de menselijke huid. Hyaluron geeft de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid hiervan af waardoor rimpels kunnen ontstaan. Reviderm vult de afgenomen hoeveelheden natuurlijk hyaluron aan, waardoor de huid haar volume en elasticiteit terugkrijgt en de rimpels verdwijnen. Omdat het hyaluron in Reviderm geen dierlijke bestanddelen kent, bestaat er geen risico op allergische reacties. U kunt uw behandeling dus starten zonder een voorafgaande en soms tijdrovende huidtest

Een langduriger oplossing?
Ja, Reviderm heeft een langer aanhoudend resultaat dan de meeste andere injecteerbare anti-rimpel-behandelingen. In Reviderm zijn heel kleine parels van dextran (een soort suiker) toegevoegd aan het hyaluron. Deze parels hebben slechts één doel: ze stimuleren de aanmaak van een nieuw weefsel. Daardoor wordt de behandelde rimpel met lichaamseigen weefsel opgevuld. Na verloop van tijd verdwijnen de suikerpareltjes veilig en volledig.

Welke rimpels kunnen met Reviderm worden behandeld?
Met Reviderm kunnen bij uitstek diepe rimpels zoals fronsrimpels op het voorhoofd, kraaienpoten rond de ogen en nasolabiale vouwen (rimpels die van de neus naar de mondhoeken lopen) worden behandeld. Wellicht heeft u persoonlijke voorkeur over bijvoorbeeld de duur van de resultaten of het gebruik van natuurlijke of synthetische materialen. Door deze met uw behandelend arts te bespreken kan worden bepaald of Reviderm past bij uw persoolijke behoefte.

Hoe verloopt de behandeling met Reviderm?
De behandelingsprocedure is uiterst simpel en vindt plaats in de behandelkamer van de arts. Met een zeer fijne naald wordt Reviderm in de huid aangebracht. U zult hierdoor maar weinig van de behandeling voelen. Omdat de suikerpareltjes vocht opnemen, zal in eerste instantie enige zwelling en roodheid ontstaan die zo'n twee à vier dagen kunnen aanhouden. U kunt echter uw dagelijkse activiteiten direct na de behandeling hervatten. Vraag uw behandelend arts om meer informatie.

Hoe lang houdt het resultaat met Reviderm aan?
Het is belangrijk te weten dat iedere huid verschillend is. Daarnaast zijn er ook andere persoonlijke omstandigheden die de duur van het resultaat kunnen beïnvloeden. Maar de combinatie van het hyaluron en de suikerpareltjes geven over het algemeen een resultaat dat minimaal anderhalf à twee jaar aanhoudt na een initiële behandeling van twee tot drie zittingen.


Print

Kontakt    Sprachen