Rofilan

Als u zich te jong voelt voor rimpels dan is Rofilan hiervoor de natuurlijke oplossing.

Waarom natuurlijk?
Rofilan bestaat uit hyaluron, een natuurlijk bestanddeel van de menselijke huid. Hyaluron geeft de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid hyaluro af, waardoor rimpels kunnen ontstaan. Rofilan vult de opgenomen hoeveelheden natuurlijk hyaluron aan, waardoor de huid haar volume en elasticiteit terug krijgt en de rimpels verdwijnen. Omdat het hyaluron in Rofilan geen dierlijke bestanddelen kent, bestaat er geen risico op allergische reacties. U kunt uw behandeling dus starten zonder een voorafgaande en soms tijdrovende huidtest.

Welke rimpels kunnen met Rofilan worden behandeld?
Met Rofilan kunnen fronsrimpels op het voorhoofd, kraaienpoten bij de ogen, lachrimpels (rimpels die van de neus naar de mondhoeken lopen) en rimpels rond de mond worden behandeld. Maar ook het corrigeren van de lippen (vergroting) is goed mogelijk met Rofilan. Wellicht heeft U persoonlijke voorkeur over bijvoorbeeld de duur van de resultaten of het gebruik van natuurlijke of synthetische materialen. Door deze met uw behandelend arts te bespreken kan worden bepaald of Rofilan past bij uw persoonlijke behoefte.

Hoe lang houdt het resultaat met Rofilan aan?
Het is belangrijk te weten dat iedere huid verschillend is. Daarnaast zijn er ook andere persoonlijke omstandigheden die de duur van het resultaat kunnen beïnvloeden. Maar vanwege de kwaliteit van het in Rofilan gebruikte hyaluron mag u verwachten dat het effect zeker enkele maanden zal aanhouden. Over het algemeen is na een eerste behandeling van twee of drie zittingen een herhalingsbehandeling van één keer per jaar voldoende.

Hoe verloopt de behandeling met Rofilan?
De behandelingsprocedure is uiterst simpel en vindt plaats in de behandel- kamer van de arts. Met een zeer fijne naald wordt Rofilan in de huid aangebracht. U zult hierdoor maar weinig van de behandeling voelen. Na de behandeling kan enige zwelling en roodheid ontstaan die 1 à 2 dagen kunnen aanhouden. U kunt echter uw dagelijkse activiteiten direct na de behandeling hervatten.


Print

Kontakt    Sprachen