Liposculptuur

Behandelingen: Liposculptuur
Liposculptuur/liposuction, de meer verfijnde vorm van liposuctie, is sinds jaren dé oplossing om storende vetophopingen te verwijderen. De laatste jaren is deze techniek enorm verfijnd en wij bieden diverse methoden. Onze chirurgen, allen specialisten in hun vakgebied, kiezen de methode die het best bij u past.
Lees meer

Lipoedeem

Behandelingen: Lipoedeem
Lipoedeem betekent letterlijk vet- en vochtophoping. De afvoer van vocht via het lymfstelsel is onderdrukt en er ontstaat een opstapeling van vet en vocht. Meestal komt lipoedeem voor ter hoogte van de dijen, knieën, kuiten, enkels, armen en heupen. Lipoedeem komt vrijwel uitsluitend bij vrouwen voor en is vaak hormonaal.
Lees meer

Borstvergroting

Behandelingen: Borstvergroting
Borstvergroting is de meest uitgevoerde esthetische operatie in de wereld, het geeft de vrouw haar gevoel van eigenwaarde terug. Door een relatief eenvoudige ingreep kunnen we het zelfvertrouwen teruggeven. De ingreep in het Lipocentrum Maastricht is revolutionair omdat zij onder plaatselijke verdoving geschiedt.
Lees meer

Rimpelbehandeling

Behandelingen: Rimpels
Het opvullen van rimpels met tijdelijke dan wel met blijvende vulmiddelen zoals Lipofilling, Botox en Laser-Resurfacing. De keuze wordt mede bepaald door uw conditie, het huidprobleem en de mogelijkheden. Dokter Kroll heeft sedert 1994 een enorme ervaring opgebouwd op het gebied van huid- en rimpelbehandelingen.
Lees meer

collage